Newbornfotografie

Niets ter wereld doet ons zo stilstaan bij het wonder van het leven, niets ter wereld vertedert ons zo als een pasgeboren baby.
Het is mogelijk om die eerste dagen met je baby, voor altijd te blijven koesteren. Om dit zo natuurlijk en voor het baby’tje zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, wordt er volledig geluisterd naar de ouders en ook naar het baby’tje zelf.
Het liefst fotografeer ik die kleintjes bij natuurlijk zacht licht. Het kan in mijn studio thuis, maar evenzeer ter plaatste in zijn of haar vertrouwde omgeving. Ik hou er het meest van om de baby te fotograferen zoals hij of zij is, dus niet in geforceerde poses. Zo vind ik je baby het mooist …
De baby blijft de baas tijdens de fotosessie. Wil het baby’tje slapen, wakker zijn, eten, … Niks wordt geforceerd. Er wordt met veel geduld geluisterd naar het kindje en zijn of haar ouders. De studio wordt voldoende verwarmd.
De meest ideale leeftijd voor een newbornsessie is 5 tot 8 dagen na de uitgerekende datum.
Gelieve tijdens je zwangerschap reeds een afspraak te maken. Als het om de één of andere reden niet kan doorgaan, wordt er zeker rekening mee gehouden en kan de afspraak verplaatst worden na de geboorte.
Ook in het ziekenhuis (materniteit) kan er zo’n fotosessie doorgaan. Meestal zijn de ziekenhuiskamers voldoende licht en is er veel wit aanwezig. Best kiezen we dan een moment uit waarop er normaal gezien minder bezoek komt. De foto’s kunnen eventueel ook al vanaf de eerste dag worden genomen voor het geboortekaartje. Dit kan ook zeker samen met oudere broertjes of zusjes, met mama of papa.
Als je liever wacht tot je baby wat ouder is, kan je ook gerust later een afspraak maken. Wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor een fotosessie ? Niks is onmogelijk.

De geboorte van je kind, is één van de meest ingrijpende, mooie, pakkende momenten van je leven.  Misschien overweeg je om dit te laten fotograferen.  Kom gerust eens praten, maak een afspraak, zo kunnen we alles eens bespreken voor je beslist.  Het is heel belangrijk dat je me voldoende vertrouwt.  Ook de dag zelf mag je me nog wegsturen, als je voelt dat je er zenuwachtig van wordt.  Ik probeer zo weinig mogelijk in de weg te lopen.  Jij , je baby, je partner en jullie welzijn blijven uiteraard steeds hèt belangrijkste. Indien je in het ziekenhuis bevalt, informeer je best eerst eens of ze daar in het ziekenhuis ruimte voor hebben.

Vraag vrijblijvend een prijsofferte en stuur een mailtje naar bieke@zoemm.be of telefoneer mij op het nummer 056/25 35 39 of op het GSM nummer 0472/ 448 441.