Ben je zwanger?  Proficiat!

Iedereen beleeft deze mooie tijd van (ver)wachten anders.  Misschien wil je die tijd wel vasthouden.  Misschien wil je aan je kindje later aan de hand van foto’s kunnen tonen hoe het allemaal was, toen je hem of haar verwachtte.

Je kan kiezen voor een shoot in de studio, met je partner, met andere kindjes, maar eveneens kan het intiemer.  Jij registreert hoe je het wil en wat je wil.  Ik garandeer dat ik je privacy zal bewaren en enkel de beelden zal gebruiken die van jou de toestemming hebben.  Je kan ook kiezen om een prachtige bellypaint (bodypaint) op je buik te laten schilderen en daarna een fotosessie.  Vraag vrijblijvend informatie.

Zoemm maakt ook geboortekaartjes, met foto’s van oudere kindjes op voorhand, of met het baby’tje zelf na de geboorte.   Het is de bedoeling dat we er samen iets moois van maken en daarbij kan je steeds mee helpen denken.

De geboorte van je kind, is één van de meest ingrijpende, mooie, pakkende momenten van je leven.  Misschien overweeg je om dit te laten fotograferen.  Kom gerust eens praten, maak een afspraak, zo kunnen we alles eens bespreken voor je beslist.  Het is heel belangrijk dat je me voldoende vertrouwt.  Ook de dag zelf mag je me nog wegsturen, als je voelt dat je er zenuwachtig van wordt.  Ik probeer zo weinig mogelijk in de weg te lopen.  Jij , je baby, je partner en jullie welzijn blijven uiteraard steeds hèt belangrijkste. Indien je in het ziekenhuis bevalt, informeer je best eerst eens of ze daar in het ziekenhuis ruimte voor hebben.

Wil je graag meer weten of een afspraak maken ?  Aarzel niet om vrijblijvend een mailtje te sturen naar bieke@zoemm.be of telefoneer mij op het nr 056/25 35 39 of op mijn Gsm nr 0472/448 441