Zoemm zoemm zoemm

Met heel veel trots lanceren we de nieuwe website van Zoemm.be.  We hebben er samen vele uurtjes aan gezwoegd, maar het resultaat mag er zijn!  Dank je wel, Vincent, voor je werk, maar ook voor je geduld, want als ik iets specifieks wou, deed je steeds je best mijn moeilijke wensen na te streven en dit zonder te mopperen.

Dank ook aan mijn jonge en iets minder jonge klanten voor jullie modellenwerk, zonder jullie kon deze website uiteraard niet tot stand komen.

Aan jullie nu, om de website aan jullie kritisch oog te onderwerpen, en … geef gerust je mening!

3 Comments

  • Mooie site-intro pagina !
    Die groene linkerkant .. hm daar zou ik een foto zetten..
    Ook moeilijk daar te geraken .. die 3horizontale streepjes gaan sommigen niet vinden.
    Maar tof gedaan !!!

  • Bieke, proficiat met de website! Wij willen jou nog eens heel hartelijk bedanken voor het vastleggen van onze huwelijksdag! Het was super hoe je dit aanpakte: enthousiast, vol sympathie, echt bijzonder aangenaam dat je er bij was! Beter konden wij ons niet wensen. ECHT TOP!!!

    • Och super, … daar moet ik even bij slikken. Ewel super graag gedaan, zo doe ik het ook het liefst. Ongedwongen, niets geforceerd, … en bij jullie was dat super gemakkelijk. Jullie zijn enorm bedankt voor jullie vertrouwen en nu nog een beetje geduld hé. Ik laat zo rap mogelijk weten wanneer ik klaar ben. Een hele dikke proficiat met jullie warm huwelijk, het zonnetje was van de partij en er waren allemaal heel warme mensen ! Heel veel geluk samen!