Een beetje over mezelf.

Mijn naam is Bieke.  Daar komt het logootje ook vandaan.  Een ‘bieke’ of bijtje dat inzoemt op mooie dingen. Dit logootje heeft mijn moeder getekend en mooi in beeld gebracht wat ik wou.  (Dikke merci moe !)

Ze noemen me ook een bezig bijtje, want ik heb wel heel wat bezigheden.

Op de eerste plaats komt natuurlijk mijn gezin: mijn man en drie grote zonen Seppe, Stan en Gijs en voor Jordy zijn we een opvanggezin.  Vincent is al meer dan 20 jaar mijn grote liefde, steun en toeverlaat en zonder zijn onvoorwaardelijke steun en hulp zou het zoemmen niet mogelijk zijn.  Hij helpt me met de financiële kant van de zaak, het bestellen van materiaal, drukwerk en noem maar op. Ook deze website kwam er niet zijn zonder zijn gezwoeg.  Ik ben hem dan ook heel dankbaar.

Naast mijn gezin ben ik in het gewone leven voltijds leerkracht van het eerste leerjaar in Moorsele, waar natuurlijk de meeste tijd en energie naartoe gaat.  Het biedt het voordeel dat ik goed met kleine kinderen overweg kan, en dat komt me goed uit in de studio of voor communieshoots.

Vincent en ik herbergen ook nog eens 3 studenten in ons aanpalend huis.  Meer info daarover kan je vinden op www.studentenkortrijk.be

Al heel mijn leven heb ik een passie voor fotografie. In 2012 behaalde ik mijn diploma basis digitale fotografie aan de ondernemersschool.  Mijn docent Frank Roels, bracht me nog meer passie voor de fotografie bij en gaf me voldoende zelfvertrouwen.

Eerder volgde ik ook avondschoollessen photoshop.  Ook dit komt nu heel goed van pas.  Toch probeer ik nog heel veel nieuwe dingen uit en zoek ik om mezelf nog steeds te verbeteren.

De beslissing om met Zoemm in bijberoep te beginnen, was een logische stap.  Op deze manier kan ik blijven investeren en zorgen voor kwaliteit.

Zonder fotografie kan ik me mijn leven niet meer voorstellen.  Ik heb leren kijken naar de mooie dingen, en ik kan mijn passie op deze manier met anderen delen.