Wil je een mooie foto van je gezin, je familie, met de vriendinnen, met je geliefde, met je huisdier?

Heb je een foto nodig voor je profiel of je portfolio?

Heb je een foto nodig voor je uitnodiging, kerstkaartje,… ?

Je kan kiezen voor een fotoshoot in de studio met witte, zwarte of retro achtergrond.  Dit kan bij mij thuis tot maximum 5 personen.  Voor een shoot in de studio reken je best een uurtje, je kan ook verschillende outfits meebrengen.  Graag weet ik de keuze van de achtergrond graag een dag ervoor.

Ben je met meer dan 5, of wil je liever een shoot op verplaatsing (buitenshoot) ?  Alles is mogelijk.  Ik heb vast wel een aantal locaties op het oog, maar de suggesties mogen gerust ook vanuit de klant komen.

Deze foto’s kunnen eventueel ook verwerkt worden in een uitnodiging voor een feestje, een huwelijk, een verjaardag, …  of in een kerstkaartje?  Zoemm werkt van foto tot eindproduct.

Je kan ook iemand plezier maken met een zoemmende cadeaubon, goed voor een fotoshoot binnen of op verplaatsing.

De beste foto’s worden gedeeld met een link, die je gemakkelijk kan downloaden op je computer.  Deze foto’s zijn perfect bruikbaar digitaal (bureaublad,facebook, instagram) maar zijn wel kleiner gemaakt en beschermd tegen afdrukken.  Voor een afdruk kan je steeds bij mij terecht.  Ook albums, canvassen, dibonds, kaders kunnen besteld worden bij Zoemm.

Wil je graag meer weten of een afspraak maken ?  Aarzel niet om vrijblijvend een mailtje te sturen naar bieke@zoemm.be of telefoneer mij op het nr 056/25 35 39 of op mijn Gsm nr 0472/448 441