Ben je verloofd en op zoek naar een betaalbare fotograaf voor je huwelijk?

Misschien is zoemm wel iets voor jou, als je houdt van mooie, naturelle beelden die zo weinig mogelijk geforceerd of geposeerd zijn.
Heel veel ervaring heb ik nog niet, maar het enthousiasme is er wel volledig.  Ik bereid graag met het toekomstige paar de fotoreportage voor, zodat ik kan luisteren naar jullie wensen, verwachtingen en het verloop van de dag.  Ik ga heel graag mee met jullie in jullie mooi liefdesverhaal en wil me zo onzichtbaar mogelijk opstellen.  Het is immers jullie dag, ik probeer zo weinig mogelijk in de weg te lopen.  Ik probeer de mooie momenten en de emoties van de dag zelf te pakken, zodat je je huwelijk later kan herbeleven.  De gebruikelijke familiefoto’s neem ik er graag ook bij.  Een bedankingsfoto op de dag zelf om aan de genodigden te geven, kan ook bij het pakket horen.

Wil je graag een photoshoot op voorhand voor het maken van een uitnodiging.  Van foto, naar ontwerp naar drukwerk, ik probeer er iets persoonlijks van te maken.

Wil je achteraf een album, ook dit kan naar ieders budget.  Er zijn verschillende mogelijkheden.

Wil je graag meer weten of een afspraak maken ?  Aarzel niet om vrijblijvend een mailtje te sturen naar bieke@zoemm.be of telefoneer mij op het nr 056/25 35 39 of op mijn Gsm nr 0472/448 441